Regenyal Face & Body cream

Bioregen

Το δέρμα αποτελεί έναν φυσικό φραγμό ανάμεσα στο σώμα και τον περιβάλλοντα κόσμο και ως εκ τούτου υπόκειται καθημερινά σε εξωγενή (ήλιος, κάπνισμα, ατμοσφαιρικοί παράγοντες, ρύπανση) και ενδογενή (άγχος, διατροφικές συνήθειες, ορμόνες) φαινόμενα.

Ένα υγιές δέρμα είναι μια σημαντική προϋπόθεση για να παραμείνουμε φυσιολογικά “νέοι”, τόσο από την άποψη της εμφάνισης όσο και των λειτουργιών.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστάται η χρήση της Κρέμας Regenyal, – το αποτέλεσμα μιας προηγμένης έρευνας στον τομέα των δερμο-καλλυντικών.
οι κρέμες προσώπου και σώματος Regenyal συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του δέρματος και αποτρέπουν το σπάσιμο και τις ρυτίδες.
Ο τύπος της Κρέμας Regenyal χαρακτηρίζεται από δύο αποκλειστικά συστατικά: το Υαλουρονικό Οξύ και το P.Α.F.

P.A.F. πολυδύναμος παράγοντας αντι-γήρανσης

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ 

Το P.A.F. (πολυδύναμος παράγοντας αντι-γήρανσης) είναι μια ένωση που βασίζεται σε διάφορες δραστικές ουσίες: Παλμιτοϋλο Τριπεπτίδιο-5, Άλγη Dunaliella Salina, Καλέντουλα, Άρνικα, Βισαβολόλη, Μελατονίνη και Βιταμίνη Ε.
Είναι σημαντικό γιατί επηρεάζει την ενδογενή σύνθεση του κολλαγόνου, παρέχει απαραίτητα στοιχεία θρέψης στο δέρμα (αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα), ενισχύει την κυτταρική ζωτικότητα και τον κύκλο ζωής, προστατεύει και διεγείρει τα μιτοχόνδρια (κυτταρικοί ενεργειακοί ρυθμιστές).

ΠΑΛΜΙΤΟΫΛΙΚΟ ΤΡΙΠΕΠΤΙΔΙΟ-5

Tο Παλμιτοϋλικό Τριπεπτίδιο-5 είναι ένα μικρό πεπτίδιο που δρα όπως η Τρομβοσπονδίνη Ι – μια πολυλειτουργική πρωτεΐνη που ενεργοποιεί το TGF-β (Παράγοντας ανάπτυξης ιστού). Το τελευταίο είναι ένα βασικό στοιχείο στη σύνθεση του κολλαγόνου, επειδή δεσμεύει μια συγκεκριμένη αλληλουχία του μορίου της τρομβοσπονδίνης. Αυτή η αλληλουχία είναι παρόμοια με εκείνη του Παλμιτοϋλικού Τριπεπτιδίου-5, που έχει την ίδια ικανότητα στην ενεργοποίηση του TGF-β

Bioregen

Το υαλουρονικό οξύ έχει μεγάλη σημασία για την υγεία του δέρματος επειδή παρεμβαίνει στη δημιουργία κοκκοποίησης των ιστών, στις διαδικασίες επιθηλίωσης και βιοδιέγερσης

Bioregen
N

DUNALIELLA SALINA

Είναι μία άλγη που απαντάται σε λίμνες με αλμυρό νερό, πολύτιμη για την αντοχή της σε υψηλή οσμωτική πίεση και υψηλά επίπεδα UV και οξυγόνου. Η προστασία και η διέγερση της μιτοχονδριακής δράσης των επιθηλιακών ιστικών κυττάρων επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από αυτό το συστατικό. Αυτό το γεγονός και οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Dunaliella Salina είναι ο λόγος που αυτή η άλγη εφαρμόζεται πολύ συχνά στα καλλυντικά.

N

ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ, ΑΡΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΣΑΒΟΛΟΛΗ

Συμβάλλουν στη διατήρηση της τριχοειδούς ακεραιότητας και στην πρόληψη του ερυθήματος.

N

ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ – ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

Εκτελούν μια ενέργεια σάρωσης.

Η Κρέμα Regenyal είναι μια θεραπεία για την ομορφιά και την ευεξία του δέρματος

Ιδιότητες των κρεμών Προσώπου και Σώματος Regenyal:

N

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙOYN διεγείρουν τη μιτοχονδριακή δραστηριότητα της δερματικής κυτταρικής ρίζας

N

ΘΡΕΦΟΥΝ υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα των ινοβλαστών στη σύνθεση του νέου κολλαγόνου

N

ΣΥΣΦΙΓΓΟΥΝ και ΤΟΝΩΝΟΥΝ κάνουν τους ιστούς πιο τονωμένους και βοηθούν στην πρόληψη των ρυτίδων

N

ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ θρέφουν το δέρμα, διευκολύνουν τις διαδικασίες αναγέννησης και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες

Μπορούν να χρησιμοποιούνται καθημερινά για να διατηρούν το δέρμα υγιές και ελαστικό. Ενδείκνυνται ιδιαίτερα στην περίπτωση δερμο-αισθητικής πριν και μετά τη θεραπεία (απολέπιση, ενέσεις κ.λπ.).

Αποστείλετε το μήνυμά σας

7 + 10 =